ساخت دکل های مهاری

ساخت دکل های مهاری

ساخت دکل های مهاری : تولید دکل های مهاری برای شبکه برق و همچنین شبکه اینترنت کاربرد دارد . ما باید برای انتقال داده ها به مناطق با فاصله دوراز  یک منبع گیرنده قوی بهره ببریم  که امواج را ازرستنده ما  بگیرد و به دستگاه های که در آن سمت خط انتقال داده  هستند ارسال کند. این نوع دکل ها  اکثرا  برای گرفتن امواج رادیویی و اینترنت پرسرعت (G35 و G45) استفاده میشود. در ادامه با بدر رایان جنوب همراه باشید تا با جزئیات بیشتری در این زمینه ساخت دکل های مهاری آشنا شوید.

ساخت دکل مهاری

انواع دکل های مهاری (G35 و G45)

دکل های مهاری به دکل های میگویند. که با سیم مهار (بوکسل) به زمین یا تکیه گاه دیگری متصل و مهار می گردد. و بیشتر در نقاطی که فضا و وسعت بالایی دارند استفاده میشود. این دکل ها به علت سبک بودن و وزن پایین، مزیت و کاربردهای زیادی دارند. که در این مقاله با برخی از این مزایا و ویژگی های آن آشنا می گردید.

تاریخچه ساخت دکل های مهاری  :

برای اولین بار این نوع دکل در کشور کانادا و توسط شرکت ساخت دکل  ROHN  کانادا ساخته شد و هدف از تولید برج مهاری، استفاده از آن به عنوان دکلی موقتی که امکان نصب سریع و مزیت جابه جایی و برپایی مجدد را دارا باشد . و با توجه به وسعت و پهناوری کشور کانادا هیچ محدودیتی از لحاظ فضا برای  نصب مهاری وجود نداشت و همینطور قیمت پایین این دکل ها در مقایسه با قیمت دکل های خودایستا منتهی به گسترش مصرف این محصول شد.

تولید دکل های مهاری

شماتیک دکل مهاری

دکل های مهاری به خاطر  وزن سبک وپایین بودن قیمت دکل و هزینه مناسب تامین و نصب، در مقایسه با سایر انواع دکل ها در کشور ایران به عنوان یک راه کار دائمی و کم هزینه که مورد استقبال و کاربرد گسترده می باشد قرار گرفت.اما متاسفانه در کشور ما بدون رعایت فاصله های استاندارد و مورد نیاز برای نصب سیم مهاری  (بوکسل) و بدون محاسبه و اندازه گیری  بارگذاری مناسب هر دکل، این دکل ها  به صورت انبوه و غیر استاندارد در همه جای کشور و به خصوص شهرهای بزرگ مورد استفاده قرار گرفته است ، که این امرمنتهی به سقوط دکل ها  در زمان های مختلف گردیده.همینطور ارتفاع بلند برج ها و ساختمان ها در کلان شهرها بهترین محل برای نصب آنتن های مخابراتی ، بی سیم و یا دیش های مخابراتی کوچک اینترنت بر روی این نوع دکل به شمار می روند

نصب دکل مهاری

دکل های مهاری به دلیل سبکی ، بیشتر در پشت بام ها نصب می شوند و در هر 9 متر و گاهی در هر 6 متر به وسیله سیم مهار از سه جهت با زاویه 120 درجه مهار می شوند . هر سکشن از یک بدنه لوله ای و اتصالات میلگردی که از طریق جوش CO2 به هم متصل شده اند تشکیل شده است . سکشن ها ( قطعات 3 متری ) به صورت مثلثی شکل بوده و هر سکشن طبق استاندارد دارای 8 ردیف پله جهت افزایش مقاومت و ایستایی دکل و همچنین سهولت برای بالا رفتن از آن طراحی شده است .جهت جلوگیری از فرسودگی و زنگ زدگی ، دکل ها دارای پوشش گالوانیزه گرم 90 میکرون هستند .

 امکان سنجی دکل مهاری

شاید برای خیلی کاربران و یا سازمان و اداراتی که نیاز به راه اندازی شبکه درون سازمانی دارند این سوال به وجود آمده باشد که دکل شبکه آنها بر چه اساسی صورت میگیرد و یا اینکه پیمانکار شبکه انها بر چه اساسی اعلام نیاز به دکل در تیپ های مختلف ( دکل مهاری ، دکل منوپل ، دکل خودایستا ) و متراژ های متفاوات میکند . در این مطلب سعی میکنیم پاسخ شما را بدهیم .معمولا در مواقعی که فضای کافی برای نصب دکل در اختیار باشد، تعداد آنتن ها اندک، سطح باد خور دکل کم است ترجیح ما استفاده از دکل مهاری است جراکه به لحاظ قیمت تمام شده مقرون به صرفه تر است.

در مواردی که از ارتفاع ساختمان میخواهیم بهره مند شویم باز هم انتخاب دکل مهاری است.هنگامی که ارتفاع کم است، محدودیت فضای شدید داریم ، لرزش خیلی مهم نیست معمولا انتخاب منوپل است.در مواردی که محدودیت فضا نه به صورت شدید، اما وجود دارد، و از سوی دیگر لرزش کم دکل برای ما حیاتی است انتخاب دکل خود ایستا است.

 

چند متر دکل برای ما مناسب است ؟

امروزه یکی از مسائل بسیارمهم در صنعت دکل های مخابراتی، استفاده از امکان سنجی دکل برای انتخاب دکل می باشد. روشهای زیادی در این زمینه برای محاسبه دقیق لینک وابرلس  مورد استفاده قرار میگیرد که متداولترین آنها نرم افزار گوگل ارت، ابزار لاین، لینک پلنر می باشد.در امکان سنجی برای برقراری یک لینک رادیویی و ارتباط مستقیم بین تجهیزات وایرلس و رادیویی از قبلی انواع انتن های مخابراتی مانند دیش ، پارابولیک و امنی . اولین و اصلی ترین قانون وجود دید مستقیم میباشد . عامل دوم در امکان سنجی برقراری و تشکیل منطقه ارتباطی یا زون میباشد . این موارد با ردر نظر گرفتن موانعی مانند قوس سطح کره زمین و ساختمان و موانع طبیعی موجود بر سر راه . ما را نیازمند ارتفاع بیشتری برای نصب تجهیزات شبکه و وایرلس میکند .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .

Shopping cart